Julsånger och julklappar 2014

Det är oktober och dags att börja öva julsånger inför den stundande julen.

Själv har jag redan börjat spela och sjunga. Igår lyckades jag med konststycket att på en timme komponera sex nya melodier till sex befintliga julsånger. Kan väl inte påstå att mina nya melodier blev bättre än de gamla vanliga, men kul var det.

Julklappar

Annars har jag börjat tänka på julklappar. Vore skönt att bryta trenden att vara ute i sista stund med julklappsinköpen. Men det är svårt att få få ändan ur vagnen.

Kanske borde man vänta tills årets julklapp 2014 har utnämnts i slutet av november? Vill ju inte hamna i den oerhört pinsamma situationen att ha köpt helt fel julklappar! 🙂

Men som sagt, det vore skönt att få det gjort, och behöver du likt mig lite inspiration och tips på julklappar så kolla in avdelningen julklappar 2014 på Åretsjulklappar.se.

Julmusik i oktober

Nä, nu tror jag att jag ska plocka fram gitarren och riva av några jullåtar. Eftersom det är oktober tycker jag inte att jag behöver smyga med det längre.

Det gäller att passa på att njuta av julmusiken så mycket som möjligt fram till jul. Sen är det för sent. Då får man smyga med att man är en riktigt julsångsstolle i nio månader.