Integritetspolicy

När du besöker Julsånger.se kan vi eller de tredejepartsleverantörer vi nyttjar använda lokal lagring av data, som cookies/kakor, spårningsanrop eller liknande tekniker, för att du som användare ska få en så bra upplevelse som möjligt.

Mer information om webbkakor hittar du till exempel i wikipedias artikel om webbkakor.

Annonser och statistik

Julsånger.se visar annonser via Google Adsense och samlar in statistik med hjälp av Google Analytics.

Inställningarna för Google Analytics är utförda så att endast generella beteende samlas in och skall så vitt Julsånger.se förstår inte gå att kopplas till enskilda besökare.

Läs mer om hur Google själva beskriver att deras tjänster hanterar information från webbplatser eller appar.

Leverantörer av annonsteknik

Anpassade annonser (om tillgängligt)

Om du valt att visa anpassade annonser kan du när som helst ångra dig och välja att visa icke anpassade annonser.

Så här gör du:

  • Klicka på den lilla knappen som finns i nederkant av webbläsaren och har texten “Välj annonstyp”. När du gör det nollställs ditt tidigare val, valdialogen visas och du kan göra ett nytt val.
  • Ett annat tillvägagångssätt är att rensa webbläsarkakor manuellt. Hur det görs finns beskrivet via länkarna för respektive webbläsare som listas under rubriken “Hantera lokal lagring av data” nedan. När detta är gjort visas valdialogen nästa gång du laddar en sida och du kan göra om ditt val.

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Sidorna på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis facebooks gilla- och dela-knapp, youtube-videoklipp, soundcloud-spelare, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Hantera lokal lagring av data

Du kan själv radera kakor från din webbläsare och din enhet och göra inställningar i din webbläsare för om och hur lokal information får lagras.

Om du väljer att inaktivera kakor kan det innebära att viss funktionalitet slutar att fungera.

Här hittar du information om hur du hanterar kakor i din webbläsare: