Michael Buble - Christmas

Michael Buble släpper 2011 julskivan Christmas.

Michael Buble berikar 2011 års skörd av julmusik med julskivan Christmas. Cd:n inkluderar klassiker som White Christmas, Silent Night och Jingle Bells.


  1. It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas
  2. Santa Clause Is Coming To Town
  3. Jingle Bells (with The Puppini Sisters)
  4. White Christmas (with Shania Twain)
  5. All I Want for Christmas Is You
  6. Have a Holly Jolly Christmas
  7. Santa Buddy (Santa Baby)
  8. Have Yourself a Merry Little Christmas
  9. Christmas (Baby Please Come Home)
  10. Silent Night
  11. Blue Christmas
  12. Cold December Night
  13. I’ll Be Home for Christmas
  14. Ave Maria
  15. Mis Deseos / Feliz Navidad (with Thalía)