Eric Clapton - Happy Xmas

Julskivan Happy Xmas med Eric Clapton som släpptes inför julen 2018.

Omslaget till julskivan Happy Xmas av Eric Clapton.
Happy Xmas med Eric Clapton.


Titel: Happy Xmas
Artist: Eric Clapton
Utgiven: 2018-10-12


Om du har Spotify kan du lyssna på julskivan Happy Xmas genom att klicka nedan.


Julsångerna på skivan Happy Xmas.

White Christmas Away In A Manger (Once In Royal David's City)
For Love On Christmas Day
Everyday Will Be Like A Holiday
Christmas Tears
Home For The Holidays
Jingle Bells
Christmas In My Hometown
It's Christmas
Sentimental Moments
Lonesome Christmas
Silent Night
Merry Christmas Baby
Have Yourself A Merry Little Christmas