Christmas Carols - It’s Christmas!

Julskivan It’s Christmas! med Christmas Carols som släpptes inför julen 2011.

Omslaget till julskivan It's Christmas! av Christmas Carols.
It's Christmas! med Christmas Carols.


Titel: It's Christmas!
Artist: Christmas Carols
Utgiven: 2011-09-21


Om du har Spotify kan du lyssna på julskivan It's Christmas! genom att klicka nedan.


Julsångerna på skivan It's Christmas!.

Jingle Bells We Wish You a Merry Christmas
Carol of the Bells
Silent Night
What Child Is This
Away in a Manger
O Come, O Come, Emmanuel
God Rest Ye Merry, Gentlemen
Twelve Days of Christmas
O Come All Ye Faithful
Hark! the Herald Angels Sing
Up On the House Top
Once in Royal David's City
Oyelas Bien
We Three Kings
The Holly and the Ivy
O Little Town of Bethlehem
Good King Wenceslas
Nosotros Los Tres Reyes
Deck the Halls